Toteutussuunnitelman arviointi

Toteutussuunnitelman arviointi

3a) Mira Kekkonen on palauttanut toteutussuunnitelman

3b) SmartGym- Nimi kertoo, että liittyy kuntosaliin ja nimestä tulee mielikuva, että on nykyaikainen, arkea helpottava ja helppokäyttöinen.
Kohderyhmät on huomioitu hyvin, koska sovellus toimii juuri kuntosalilla ja asiasta innostuneet voivat julkaista omia harjoituksiaan netissä muiden samanhenkisten kanssa.
Tavoitteena on erottautua muista ja idea on siihen innovatiivinen. Puhelimen käyttö salilla ei välttämättä ole se paras laite ja siinä voisi olla kehitettävää. Tekninen puoli käyttää jo olemassa olevia sovelluksia niitä yhdistelemällä. Kuntosaliyrittäjän puolelta tämä toisi kustannussäästöjä, kun henkilökunnan määrää voidaan vähentää.
Jokaisen tiedot on salasanan takana, joten tietosuoja on turvattu. Ylläpito pitäisi tulla kuntosalin työntekijöille osaksi työnkuvaa.
Oma osuuteni teknisessä suunnittelussa oli vähäinen.

3c) Monet toiminnot ja ohjeistukset siirtyvät tai ovat jo mobiilimuodossa, miksei siis kuntosaliharjoitteetkin. Itse miellän vielä mobiiliharjoitteet kotikäyttöön ja kuntosalilla olisi mukava saada henkilökohtaista palvelua. Vaikkakin omatoimisaleja kaikki pääasiassa tänä päivänä ovatkin, sinne tämä on varmasti kehiteltävissä. Jos kuntosaliohjelma on paperilla, mobiilisovellus on kätevämpi, koska se on aina mukana. Omaa edistymistä on helppo seurata, kun tavoitteet ja tulokset ovat samassa paketissa. Päivitys voidaan tehdä uudella suunnitelmalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *